15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

Waar kan ik het typenummer vinden?

Het juiste nummer is het type- of modelnummer en NIET het serienummer. Het typenummer is een reeks van cijfers en/of letters. Soms bevat het typenummer een streepje (-) of schuine streep (/).

Wat betekent 'Pas garantie'?

Wanneer je zoekt via het typenummer van jouw apparaat, filteren we automatisch de producten die geschikt zijn voor dit apparaat. Controleer daarom altijd goed of je het juiste typenummer hebt ingevuld! Bij invoer van het juiste typenummer garanderen wij je dat de getoonde producten in jouw apparaat passen. Mocht dit toch niet het geval zijn en je kunt dit aantonen, dan vergoeden wij je bestelling.

Afbeelding

In veel gevallen kun je aan de hand van de afbeelding controleren of je het juiste product hebt. Kijk goed of het afgebeelde product overeenkomt met het origineel en let hierbij op de details.

Fabrikantnummer, titelomschrijving en typenummer

Controleer voor de zekerheid altijd het fabrikantnummer en titelomschrijving van het product en/of het typenummer van jouw apparaat waarvoor dit product geschikt is. 

Neem contact op

Twijfel je alsnog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Mijn product past niet!

Past je product niet? Stuur dan een mail naar klantenservice@fixpart.be, met daarin:

  • Jouw bestelnummer
  • Een foto van het typenummer van jouw apparaat
  • Een foto van het geleverde onderdeel
  • Een beschrijving van de reden waarom het niet past

Wij zullen dan onderzoeken wat er mis is gegaan, de fout corrigeren en je bestelling vergoeden. Uiteraard zullen we je ook helpen met het vinden van het juiste product.