15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

Waar kan ik het typenummer vinden?

Het juiste nummer is het type- of modelnummer en NIET het serienummer. Het typenummer is een reeks van cijfers en/of letters. Soms bevat het typenummer een streepje (-) of schuine streep (/).

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van FixPart B.V. is het niet toegestaan deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van FixPart B.V., tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van FixPart B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Deze copyright is van toepassing op de diensten van FixPart B.V. en fixpart.be. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het copyright te accepteren.