15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

Waar kan ik het typenummer vinden?

Het juiste nummer is het type- of modelnummer en NIET het serienummer. Het typenummer is een reeks van cijfers en/of letters. Soms bevat het typenummer een streepje (-) of schuine streep (/).

Over FixPart

FixPart is een in Nederland opgericht en gevestigd bedrijf dat zich vanuit expertise heeft gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. Onze webshop is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in zijn categorie. Deze snelle groei hebben wij onder meer te danken aan de goede relatie met onze klanten en leveranciers. Als klant sta je bij ons centraal en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij klant bij ons blijft!

Waar staan wij voor?

15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

FixPart levert méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires van méér dan 2.000 merken voor méér dan 1.000.000 apparaten. Als je het juiste onderdeel of accessoire bij ons niet vindt, dan vind je het waarschijnlijk nergens! Wij leveren een deel van onze producten uit eigen voorraad en een deel uit de voorraad van de vele leveranciers waarmee wij nauw samenwerken. Op deze manier is het overgrote deel van ons aanbod direct leverbaar en heb je jouw onderdeel of accessoire de volgende dag al in huis!

Vandaag besteld, morgen in huis

Het grootste deel van de onderdelen en accessoires in de webshop van FixPart is direct leverbaar. Dit betekent meestal; op werkdagen vóór 17:30 uur besteld en betaald, de volgende dag al in huis! Indien het door jou bestelde product niet direct leverbaar is, dan doen wij er alles aan om deze toch zo snel mogelijk bij je in huis te krijgen. Door onze nauwe samenwerking met vele leveranciers kunnen wij vrijwel altijd een snelle levertijd garanderen.

Servicegericht

Uiteraard staan wij voor een goede service. Wij zorgen dat je op een veilige manier zo gemakkelijk mogelijk je onderdeel of accessoire kunt bestellen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Wij praten niet alleen maar over service, wij maken het ook waar! FixPart wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.2. En daar zijn wij trots op!

Niet goed? Geld terug!

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je direct het juiste onderdeel of accessoire besteld, onder andere onze uitgebreide zoek- en filterfuncties moeten je hierbij helpen. Blijkt het door jou bestelde onderdeel of accessoire echter toch niet goed te zijn? Bij FixPart kun je tot 14 dagen na ontvangst gebruik maken van de retourregeling. Je krijgt bij retournering binnen enkele dagen je geld weer terug! Meer informatie vind je op de retouren-pagina.

Pasgarantie

Wanneer je zoekt via het typenummer van jouw apparaat, filteren we automatisch de producten die geschikt zijn voor dit apparaat. Controleer daarom altijd goed of je het juiste typenummer hebt ingevuld! Bij invoer van het juiste typenummer garanderen wij je dat de getoonde producten in jouw apparaat passen. Mocht dit niet het geval zijn en je kunt dit aantonen, dan vergoeden wij je bestelling. Meer informatie vind je op de pasgarantie-pagina.

Scherpe prijzen

Wij zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt voor een onderdeel of accessoire. Naast vaste scherpe prijzen bieden wij je veelal de mogelijkheid te kiezen tussen een origineel of replica (goedkoper) product. 

Wat klanten over ons zeggen

Iedereen heeft de mogelijkheid ons bedrijf onafhankelijk te beoordelen. Gelukkig wordt FixPart erg goed beoordeeld (9.2) en door vrijwel iedere klant aanbevolen! Wil je weten wat klanten over ons zeggen? Kijk dan op onze KiyOh pagina.

Bedrijfsgegevens

Naam: FixPart B.V.
Adres: Toernooiveld 300, 6525 EC Nijmegen, Nederland
E-mailadres: klantenservice@fixpart.be
KvK-nummer: 73197416
BTW-nummer: BE0724914850